Modul - Arbejdsformer

Snyd ikke dine elever for det 21. århundredes lærings-kompetencer! Modulet har fokus på, at udnytte web 2.0 mediernes potentialer til at kvalificere og understøtte samarbejds-, videndelings- og kommunikationsprocesser. Lad deling, feedback, respons og refleksion indgå som naturlige elementer i læreprocesserne og bliv fortrolig med blogs, wikis, mindmaps, projekt- og procesværktøjer og en bred vifte af spændende, kreative, kollaborative tjenester. Få de bedste gratis web 2.0 ressourcer til at spille sammen med velovervejet it-didaktik - og udnyt dette kæmpe læringsmæssige potentiale i din undervisning.

Modul - Mobil læring

Flyt læringen ud af klasseværelset og udnyt potentialet i, at langt de fleste elever har en smartphone. Bliv præsenteret for en række mobile applikationer, som du kan bringe i spil, uanset hvilken type smartphone eleverne har. Få inspiration til at lade eleverne reflektere over og dokumentere deres læring, udtrykke sig kreativt, kommunikere og samarbejde ved at bruges deres foretrukne enhed: mobiltelefonen!  


Bemærk! Dette modul er udviklet, så du kan bruge din smartphone fra start til slut.Modul - Udtryksformer

Internettets mange gratis web 2.0-tjenester åbner for en skattekiste af forskellige udtryksformer. Lad eleverne udtrykke sig kreativt og eksperimenterende i de bedste tjenester og forholde sig kritisk til indhold, deling og design. Bring billeder, lyd, video og tekster sammen i kreative mash-ups og inkludér flere elever i din undervisning. Brug de nye medier på elevernes præmisser for at skabe mening og relevans i undervisningen, samtidig med at dine it-didaktiske overvejelser sikrer faglighed og kvalitet i læreprocesserne. 


https://sites.google.com/site/web2bevisetmodul1/home


Modul - Google Apps

Kom under huden på den brede vifte af Google's gratis tjenester og skab et didaktisk fundament bygget op af nogle af de stærkeste webteknologier og mobile apps på markedet. Boost elevernes læring med kollaborative dokumenter, billeder, websider, wikier, interaktive kort, blogs, videoredigering og Google+ og få inspiration til at sætte det hele op med din klasse, årgang eller afdeling.

Google Apps er 100% gratis og tilgængeligt for alle med en Gmail adresse. Nogle skoler og kommuner har en "Google Apps for Education" løsning, der gør at eleverne er oprettet i systemet. Uanset hvilken løsning du har, er der masser af hjælp, vejledning og inspiration at hente i dette modul

https://sites.google.com/site/web2bevisetmodul1/home